Over Sogeti

Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogeti-medewerkers zijn dan ook gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze klanten. Onze visie op ICT laat zich zodoende samenvatten als: ´Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap´.

Ons idee van ICT betekent dat Sogeti de verantwoordelijkheid neemt voor de activiteiten bij klanten. We verplichten ons aan het resultaat op basis van professionaliteit en ondernemerschap. We gaan voor hechte en langdurige relaties met onze klanten. Dus we zorgen er altijd voor dat ons werk concreet bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de klant. Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van onze professionals een groot goed. Reden genoeg om aanzienlijk te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

Sogeti is bovendien ingericht in expertise-divisies waarin mensen met eenzelfde passie werken. Hierdoor zijn medewerkers omringd door vakgenoten met vergelijkbare competenties en expertise.

Wat doen we zoal?

Onze core-business? Het ontwerpen, realiseren, inrichten en managen van stabiele en betrouwbare ICT-oplossingen. Onze klanten behoren tot de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven. Sogeti-medewerkers zijn te vinden bij overheden, banken en verzekeraars, maar ook in de detailhandel, logistiek en luchtvaart.

Nieuwe trends

Het volgen van nieuwe ontwikkelingen in ICT is voor veel organisaties een zware opgave. Met ons eigen Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) geeft Sogeti invulling aan de koppeling tussen bestaande bedrijfsprocessen en nieuwe ontwikkelingen. ViNT inspireert organisaties daarmee tot het in beschouwing nemen of toepassen van nieuwe technologieën. Regelmatig verschijnen er publicaties van de hand van ViNT en worden de medewerkers tijdens technische meetings meegenomen in de resultaten en bevindingen van ViNT.

Meer Sogeti

Op deze site vertellen we met plezier waar we trots op zijn, welke opleidingsmogelijkheden we bieden en wat Sogeti in huis heeft voor Studenten, Young Professionals en ervaren ICT’ers. Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen, wil je solliciteren of kunnen we je anderszins van dienst zijn? Laat het weten. Neem contact op met Michel de Klein via +31 (0)621264913 

 

Direct solliciteren

ProjectB Challenge

ProjectB

Volg ons op Twitter